Garancia

 
 
Kezdőlap > Garancia
 

Ügyfél-elégedettségi garancia

Akár nagyvállalatról, akár magánszemélyről van szó, minden esetben igyekszünk együttesen megtalálni a legjobb megoldást, amely megfelel a megrendelő elvárásainak és kellőképpen kielégíti az igényeit. A nálunk megvásárolt termékekre vonatkozóan szakszerviz-szolgáltatással állunk vásárlóink rendelkezésére és biztosítjuk a termék rendszeres kalibrálásának elvégzését is, hogy sokáig rendeltetésszerűen használhassa. 100 százalékos garanciát vállalunk arra vonatkozóan, hogy a nálunk vásárolt termékkel és szolgáltatásainkkal az ügyfél elégett lesz.

A nálunk vásárolt termékekre természetesen kétéves jótállást vállalunk, az egyes termékek leírásában szereplő garancia időtartamán belül a hibás terméket cseréljük, ráadásul az ügyfélnek 14 napon belül joga van bármilyen okból, indoklás nélkül elállni a vásárlástól. De ez még nem minden. Tisztában vagyunk azzal, hogy azért vásárolta meg berendezéseinket, mert fontos Önnek a munkahely biztonsága és a baleset-megelőzés, valamint egy biztosíték is, hogy nem kerül összetűzésbe a törvény képviselőivel. Ez részünkről olyan kötelezettségvállalás, melyben felelősségteljesen, maximális odaadással teljesítjük vásárlóink igényeit.

Ügyfeleink vásárlást és kiegészítő szolgáltatásaink igénybevételét – mint például a kalibrálás – követő visszajelzései alapján igyekszünk szolgáltatásaink színvonalán állandó jelleggel javítani, hogy vásárlóink elégedettek legyenek velünk. Köszönjük a bizalmat és sok balesetmentes kilométert kívánunk Önöknek!