Mire szolgál a kísérőlevél és miért van szükségünk rá?

Az alkoholszonda nem teljesen közönséges elektronika. Az egész készülék szíve az érzékelő - az egész szonda legérzékenyebb része. Az érzékelőt számos tényező befolyásolja, például a nem megfelelő tárolás, a nem megfelelő használat, vagy akár a hosszú távú használat. Ezen okok miatt előfordulhat, hogy az érzékelő széthangolódik. Ilyen lehangolással az egész készülék pontossága megkérdőjelezhető. A kalibrálás visszaállíthatja az eredeti pontosságot és megbízhatóságot. A kalibrálási folyamat ezért nagyon fontos része a gondoskodásnak.

A kalibrálást speciális laboratóriumunkban végezzük. Kétféle módon szállíthat alkoholszondát hozzánk. Az alkoholszondát  postai úton vagy futárral elküldheti a címünkre. Mindkét esetben rendelkeznünk kell egy megfelelően kitöltött kísérőlevéllel, amelyet itt talál.

Hogyan kell helyesen kitölteni a kísérőlevelet? Tényleg egyszerű. A kísérőlevelet magánszemélynek és jogi személynek (társaságnak) is ki kell töltenie. Az "Alkoholszonda kalibrálása" bevezető szakasz az alkoholszondáról és a kapcsolattartó személyről szóló alapvető információkat tartalmazza.

A gyártó és a típus egy információ az alkoholszondához. A sorozatszám helyes megadása sok időt takarít meg nekünk, mivel nem kell minden eszköz sorozatszámát keresnünk. Nemcsak a szondája, hanem a többi vásárlónk szondái  is sokkal gyorsabban térhetnek vissza tőlünk.

Az elérhetőségek, mint például a név, vezetéknév, telefonszám, e-mail és dátum azok a személyek adatai, akikkel kapcsolatba lépünk egy esetleges komplikáció esetén. Jogi személy esetében ez az a személy, aki elküldte nekünk a szondát, és további kommunikáció esetén képes lesz válaszolni a kérdésekre. Futárszolgálattal küldjük vissza az alkoholszondákat  és a futárcégek egyik feltétele a telefonszám és / vagy e-mail kötelező feltüntetése. Ezen fontos adatok nélkül nem tudjuk visszaküldeni az alkoholszondát.

800x500_mock_1

Fontos a szállítási cím kitöltése is. A kapcsolattartó személy eltérhet attól a személytől, akinek az alkoholszondát kézbesítik. Ha a szállítási adatok megegyeznek a kapcsolattartó személlyel, kérjük, töltse ki ezeket az adatokat. Magánszemély esetén a társaság / fióktelep neve is megadható. A cím és az irányítószám  az alapvető információ, amely a szondavisszaküldéséhez szükséges.

A "Számlázási információk" szakasz csak jogi személyek (vállalatok) számára készült. Ebben teljes adatokra van szükségünk a cégről, a szolgáltatás / termék problémamentes és hibamentes számlázásához.

A "Fizetés és szállítás" szakasz tájékoztatást nyújt számunkra arról, hogyan kell fizetni egy adott szolgáltatásért / termékért.

Csak akkor töltse ki az utolsó sort, ha új fúvókákat szeretne. Az első kitöltött szám a tartalék / eredeti szájfúvók csomagjainak száma (nem darab). Töltse ki a csomag mennyiségét, hogy pontosan tudjuk, milyen fúvókák érdeklik. Az 1800 Ft  összeg a legtöbb esetben ömlesztve (50 db) csomagolt tartalék fúvókákra vonatkozik; a 2160 Ft összeg a tartalék fúvókákra vonatkozik, amelyeket külön csomagolnak (50 db). Az összegek az eredeti fúvókáknál eltérőek. Ezen termékek árlistáját  ITT találja. Feltételezzük, hogy ennek a sornak a kitöltésével érdeklődik az általunk küldött alkoholszonda-fúvókák iránt.

És ennyi. A kísérőlevél teljes kitöltésének köszönhetően az alkoholszonda minden bizonnyal gyorsabban tér vissza Önhöz, mintha nem töltötte volna ki.