Rólunk

Az alkohol-szonda.hu csapata azt tartja legfontosabb küldetésének, hogy olyan minőségi alkoholszondákat dobjon piacra, amelyek kielégítik ügyfeleik igényeit. Épp ezért már évek óta azon dolgozunk, hogy a legjobb termékeket válogassuk össze minden kategóriában és teljes körű tartozékkínálattal, kalibrálási szolgáltatással és szervizszolgáltatásokkal is vásárlóink kedvére tegyünk. Ha a mi termékünket választja, biztos lehet abban, hogy a legjobb alkoholszondát kapja, és rendszeres kalibrálás esetén a szonda megbízhatóan szolgálni fogja Önt hosszú éveken át.

 Minden új berendezést az ügyfélnek történő postázást megelőzően ellenőrzünk és természetesen INGYEN kalibrálunk. Ebben is különbözünk az eladók többségétől, akik hosszú szállítási és tárolási idő után úgy juttatják el a megrendelt terméket a vevőnek, ahogy azt ők megkapták. Ennek okán az alkoholszonda érzékelője gyakran pontatlan, rosszabb esetben a készülék egyáltalán nem működik.

 A sokéves üzleti és kommunikációs tapasztalataink alapján ismerjük ügyfeleink elvárásait, melyeknek maximálisan igyekszünk is eleget tenni. Amennyiben igényt tart rá, szívesen szakmai tanácsot adunk arra vonatkozóan, milyen készüléket válasszon, bebiztosítjuk a kalibrálást és a szervizt is. Köszönjük a bizalmat, közlekedjen biztonságosan, hogy mindig célba érjen!

 Az alkohol-szonda.hu csapata