Szállítás és fizetés

Árukézbesítés

Futárszolgálattal (GLS)

Webáruházunkban nincs lehetőség személyes átvételre, megrendeléseit azonban gyorsan és biztonságosan házhoz szállíttatjuk futárszolgálattal az egész ország területén.

 

Ár és fizetés

Termékeink árát mindig pontosan feltüntetjük az alkohol-szonda.hu internetes oldalon és a megrendelőlapon is. Banki átutalás esetén a megrendelő számára a terméket a számla kiegyenlítése után (az összeg beérkezésének banki visszaigazolása után) indítjuk útnak.
 
Fizetési módok:
 

Utánvétes fizetés – utánvéttel történt megrendelés esetén a termék vételárát és a szállítási díjat a vásárló a megvásárolt termék kézbesítésekor készpénzben fizeti meg a szállítónak.

Banki átutalással – a megrendelő kötelezettséget vállal arra, hogy a megadott összeget előre kiegyenlíti, átutalja a webáruház üzemeltetőjének bankszámlaszámára. Az előlegbekérő számlát a megrendeléstől számítva legkésőbb 48 órán belül elküldjük az ügyfélnek, melynek alapján megtörténik a banki átutalás az üzemeltető bankszámlájára.

Határidős számla – ez a fizetési forma állami intézményeknek, részvénytársaságoknak és állandó vevőinknek van fenntartva.