Hogyan gondoskodjunk az alkoholszondánkról annak érdekében, hogy pontosan és megbízhatóan működjön?

Az alkoholszonda olyan műszer, melynek szüksége van a karbantartásra!

Minden terméknek megvan a saját élettartama, limitje, melyek meghatározzák az eszköz minőségét. Ugyanez vonatkozik az alkoholszondákra, melyek segítenek a véralkoholszint megállapításában. Minden gyártó feltünteti a szonda várható élettartamát vagy a mérések maximális számát adott időintervallumon belül. Egy idő után gyakori használat esetén megtörténhet, hogy a szonda nem mér pontosan-szükséges a kalibráció.

A kalibráció egy folyamat, amely során az alkoholszondát mérések és azok ellenőrzése segítségével beállítjuk azzal a céllal, hogy újra pontosan mérjen. Az alkoholszondák kalibrációja fél évente ajánlott függetlenül a szonda használatának gyakoriságától.

Ha az az érzése, hogy az Ön szondája nem mér pontosan, mely bizonyos idő után természetesen megtörténhet, nem kell megijednie. A probléma megoldása a kalibráció, mely garantálja az objektív és pontos véralkoholszint-mérést.

 

Kalibrációs központ:

Csomagküldő.hu
VLan Kft. 94090227
Teve utca 60
1139 Budapest

FIGYELMEZTETÉS:
Az alkoholszondán kívül kérjük ne felejtse el mellékelni a saját adatait (név, esetleges vállalati információk, lakcím, telefonszám) és magát a kísérőlevelet az alkoholszonda kalibrációjának igényléséről.

 

Az egyes szondák kalibrációinak árát megtalálja itt.