A marihuána-fogyasztás tünetei

A különböző drogtesztek időről időre az egyre keresettebb termékek közé tartoznak. Sajnos. Bizonytalan szülők esetében ez az egyetlen mód, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy gyermekükkel minden rendben. Ebben a cikkben elhoztuk Önöknek a legjellemzőbb marihuána-fogyasztásra utaló jeleket, tüneteket.

A marihuána dohányzással (vízipipa, joint) vagy élelmiszerekkel (sütemények, csokoládé) juthat a szervezetünkbe. Többek között eufóriát, boldogságot és ok nélküli nevetést okoz.

A marihuána-fogyasztás könnyen felismerhető jelei közé tartozik a magas pulzusszám, a bevörösödött szemek és a kitágult pupillák. Ezen kívül észlelhető még száraz köhögés, nagy éhségérzet, fejfájás és zavarodottság. A marihuána rendszeres fogyasztása köhögéshez, mellkasi fájdalmakhoz, krónikus kötőhártyagyulladáshoz, tájékozódási- és koncentrációzavarokhoz, ingerlékenységhez és lobbanékonysághoz vezet.

Többszöri használat esetén a marihuána akár 10 napig is kimutatható vizeletből, rendszeres fogyasztásakor akár 30 napig.

Serdülőkorban a gyerekek szívesen próbálnak ki új dolgokat. Azonban csakúgy, mint az többi drog, a marihuána is okozhat függőséget. Ha gyermeke gyanúsan viselkedik, járjon utána, mi áll a háttérben. Termékeink között megtalálja az egyszer használható vizelettesztet nemcsak a marihuána, hanem egyéb drogok kimutatására. Kínálatunkban helyet kaptak különböző drogtesztek, melyekkel kimutatható a drogfogyasztás nyálminta, vagy vizelet segítségével. 

Ne felejtse el azonban azt, hogy a probléma felfedezése csak az első lépés a megoldáshoz, így mindenképpen ajánlatos szakembert felkeresnie!