Lifeloc Sentinel + INGYENES kezdeti kalibrálás

1 000 000 Ft
Raktáron
Várható kézbesítés:
27.5.2024

A Lifeloc Sentinel egy speciális alkoholszonda az amerikai Lifeloc gyártótól. Tökéletes az alkoholszint mérésére olyan helyzetekben, mikor kivételesen gyors mérésre van szükség más belépő/ellenőrző ponttal való kapcsolat esetén (pl.bejárati forgóajtó). A szonda érintésmentes mérésre képes, fixálható szilárd felületre, így működéshez nem igényel emberi segítséget. Kiváló ipari üzemekben, bányákban és nagy építkezéseken.

⇒ Mérések száma: korlátlan
⇒ Érzékelő típusa: elektrokémiai
⇒ Töltés: 120/240 V adapter
⇒ Memória: nincs
⇒ Egyéb: érintés nélküli mérés
  elektronikus kimenet
  nem hordozható

Részletes információ

Termék részletes leírása

Alapleírás

Professzionális elektrokémiai érzékelő | Szilárd fém szerkezet | Érintésmentes mérés | Kommunikáció egyszerű piktogramok segítségével a kijelzőn | GPS funkció | Elektronikus kimenet a szignál továbbításához különböző eszközök számára A mérések száma korlátlan | Kivételesen gyors mérés-akár 600/óra


További jellemzők

A Lifeloc Sentinel alkoholszonda kivételesen gyors alkoholszintmérésre képes (600/óra). Az eszköz fém szerkezete alumíniumból készült, melynek köszönhetően megrongálhatatlan. Az ellenállóságát bizonyítja az is, hogy eredetileg bányákban való alkalmazásra lett tervezve. A szonda két kimenettel rendelkezik, melyek biztosítják az egyéb eszközökkel való kapcsolódást- ilyen például a forgóajtó, kamera, sorompó vagy belépőkártya ellenőrzésére szolgáló rendszer. Szögek vagy csavarok segítségével könnyen rögzíthető szilárd felületre (kerítés, fal vagy bármilyen más alátét). Ennek köszönhetően nehezen eltulajdonítható/megrongálható. A szonda az alkalmazottak 100%-át ellenőrzi az eszköz külső irányítása nélkül. A Lifeloc Sentinel érintésmentes mérést biztosít, így a pontos eredményt nem mutatja- az eszköz csupán azt jelzi, hogy a megadott alkoholszintet túllépi-e vagy sem a kapott eredmény.

beznaustkovy_tester_sentinel
Mérési tartomány: 0,00 - 6,00 ‰ Az érzékelő típusa: elektrokémiai (Fuel Cell) Pontosság: +/- 5% 1‰-ig, +/- 10% 1‰ felett
Mértékegység: ‰ Mérési előzmények: nincs Kijelző: LCD

sentinel_beznautkovy_tester

 

 

Előnyök és hátrányok

+ túlszárnyalhatatlan mérési sebesség

+ erős alumíniumszerkezet

+ jó fogású

+ kommunikáció egyéb eszközökkel (bejárat, kamera, riasztó)

az érintésmentes mérésre való tekintettel nem mutatja a pontos eredményt

 

Részletes leírás

Töltés: 120/240 V adapter Tömeg: 2,15 kg
Méretek: 203x330 mm Optimális hőmérséklet: 0- +55 °C
Tárolási hőmérséklet: -10- +65 °C Légzésérzékelés: 1 mp.
A mérés előkészítési ideje 2 mp. Az elem élettartama: N/A
Tok: nincs Nyomtatóhoz való csatlakozási lehetőség: nincs
Számítógépes csatlakozás: kimenet egyéb eszközök csatlakozásához az alkalmazottak ellenőrzése érdekében Mód: passzív (fúvóka nélkül)
  

alkohol-tester-sentinel

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: