Alkohit X60

74 000 Ft
Raktáron
Várható kézbesítés:
28.5.2024

Az európai Alkohit ® márka garantálja, hogy minden modellbe csak európai és amerikai érzékelőket szerelnek be, így az igényes európai fogyasztók biztosak lehetnek a mérés minőségében és stabilitásában. Az Alkohit ® alkoholmérők NEM használnak kínai vagy koreai érzékelőket.

⇒ Heti ajánlott mérési szám: 50 *
⇒ Szenzor: elektrokémiai
⇒ Tápegység: beépített újratölthető Li-ion akkumulátor
⇒ Memória: 4 000 mérés - számítógépes böngészés
⇒ Következő: magas mérési tartomány
  forgatható fúvóka

Részletes információ

Termék részletes leírása

Alaptulajdonság

Nagy pontosságú elektrokémiai érzékelő (üzemanyagcellás) | Európai és amerikai érzékelők használata | Mérési tartomány 6,3 ‰-ig  | Memória 4000 méréshez | Maradék alkohol- teszt a készülékben | Passzív mérési lehetőség | Újratölthető Li-ion akkumulátor | Levegő visszaáramlás elleni védelem


További jellemzők

Alkohit ® X60 a legelőnyösebb termék az Alkohit ® elektrokémiai alkoholvizsgáló-családban, amelyet vállalatok számára fejlesztettek ki. Az Alkohit X60 tölcsérrel vagy fúvókával történő mérésekhez használható. Ezt az eszközt kifejezetten azok számára tervezték, akiknek meg kell határozniuk az alkoholszintet nemcsak személyes használatra, hanem a kisvállalkozások dolgozóinak ellenőrzésére is.
Az Alkohit ® X60 egy nagyon precíz funkciókkal rendelkező készülék. A használt lítium-ion akkumulátorok nincsenek kitéve az önkisülésnek, nincs memóriaeffektusuk, hosszú élettartamúak és hosszú tétlenség után is képesek működni. Az alapfelszereltséghez tartozik egy USB kábel és egy hálózati adapter, amely lehetővé teszi a számítógép porton keresztüli és a hálózatról történő töltést is. A nagy kapacitású akkumulátor lehetővé teszi, hogy több órán keresztül működjön újratöltés nélkül. A mérés előkészítési ideje a bekapcsolástól számítva 5 másodperc. Az eredmény 1 másodperctől néhány másodpercig látható, még magas alkoholkoncentráció esetén is. A 6,3 ezrelékig terjedő mérési szintek és a mérési pontosság az egyedülálló készülék sajátosságai közé tartozik. Az Alkohit ® fúvókák egyedülálló és innovatív összeállítása 360°-os elforgatási funkcióval kényelmes mérést tesz lehetővé. Ez a megoldás növeli a biztonságot külső tényezők esetén, amikor a mérés közben szükséges a készülék mozgatása (forgó szájrészek, a vizsgált személy védelme érdekében).

Az olyan funkciók, mint a készenléti vezérlés, a tesztérzékelő és a szokatlanul gyors szellőzés egyedi karaktert adnak az Alkohit ® professzionális berendezésnek. A készülék mobiltelefon formájú, így nagyon kényelmesen és könnyen elfér zsebben vagy kis pénztárcában. A műszer szabványos ‰-ben mér, de kérésre mg/l egységekkel is szállítható Az Alkohit X60 fúvókák zárral rendelkeznek, amely megakadályozza a levegő visszaáramlását a szondából. Jelenleg ez a különféle fertőző betegségek miatt fontos: madárinfluenza, szepszis stb. Ez az előny fontos azoknak a cégeknek, amelyek rendszeresen ellenőrzik alkalmazottaikat, és biztosak akarnak lenni abban, hogy egy beteg alkalmazott nem fertőz meg másokat.

Alkohit X60
Mérési tartomány: 0,00 - 6,30 ‰ Érzékelő típusa: elektrokémiai (üzemanyagcellás) Pontosság: +/- 5 %
Mértékegységek: ‰, állítható Mérési előzmények: nem Kijelző: 4 számjegyű LED

Érvek és ellenérvek

+ érzékelő EU/USA gyártmány

+ memória akár 4000 utolsó méréshez - az eredmények megjelenítése számítógépre átvitel után

+ magas mérési tartomány 6,3 ezrelékig

ismeretlen

 

Részletes specifikációk

Tápellátás: 2x 1,5V AAA alkáli elem Tömeg: 62 g
Méretek: 114x47x24 mm Üzemi hőmérséklet: 5-40 °C
Tárolási hőmérséklet: 0-40 °C Légzésérzékelés: 3 mp
A mérés előkészítési ideje: 12-35 mp Elem működési idő: 300 mérés
Tok: igen Nyomtató kimenet: nem
PC kimenet: nem Üzemmód: aktív (fúvóka használata)
  

A CSOMAG TARTALMA

tester Alkohit X60 Alkohol-szonda
obal Védőtok
naustok 10 db egyenként csomagolt fúvóka
naustok pasivne 1 tölcsér
nabijacka AC hálózati töltő
baterka Újratölthető Li-on akkumulátor 1000 mAh, 3,7 V
kablik USB kábel a szonda és a számítógép csatlakoztatásához
navod Használati utasítás

 

* Tájékoztató adat. A maximális ajánlott mérési szám a szonda hosszú távú terhelésének átlagát jelenti az érzékelő paraméterei tekintetében.

Alkohit X60

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: