Alcovisor Phoebus + INGYENES kezdeti kalibrálás

Újdonság Tipp
Márka: Alcovisor
716 400 Ft –15 %
phoebus advanced
716 400 Ft –15 % 608 400 Ft
Raktáron

Az Alcovisor Phoebus egy közkedvelt és keresett alkoholszonda, mely főleg nagyobb cégek alkalmazottainak ellenőrzésére szolgál. Az eszköz fő célja az alkalmazottak alkoholszintmérése a munkahelyre való belépéskor. Az Alcovisor Phoebus Advance rendelkedik kiegészítő funkciókkal, mint az érintésmentes testhőmérsékletmérés és az arcmaszk viselésének ellenőrzése.

⇒ Mérések száma: korlátlan
⇒ Érzékelő típusa: elektrokémiai
⇒ Töltés: AC 100-240V 50-60Hz DC12V 3A
⇒ Memória: 20 000 bejegyzés
  10 000 különböző felhasználóprofil
⇒ Egyéb: érintés nélküli mérés
  elektronikus kimenet
  érintésmentes testhőmérsékletmérés

Részletes információ

Termék részletes leírása

Alapleírás

Professzionális elektrokémiai érzékelő | Cloud rendszerrel kompatibilis | Érintésmentes mérés | Leválasztható érzékelő az egyszerűbb kalibráció érdekében | Arcfelismerés | Elektronikus kimenet egyéb felhasználók/ eszközök csatlakozásához Korlátlan mérésszám |  Kiegészítő funkciók, mint az érintésmentes testhőmérsékletmérés vagy a maszkviselés ellenőrzése


További jellemzők

Az arcfelismerésnek köszönhetően a kilégzés teszt eredménye konkrét alkalmazotthoz köthető. Az eszköz képes egyedül működni külső vezérlés nélkül, valamint NFC rendszer segítségével belépési kártyával kommunikálhat. Pozitív eredmény esetén vagy arcmaszk viselése nélkül az alkalmazott nem léphet be a munkahelyre.

Az eszköz Backend szerverrel kompatibilis, mely úgy működik, mint egy cloud rendszer, amely segítségével elmentheti és átírhatja az alkalmazottak adatait. A rendszer segítségével több eszköz összekapcsolható. Új alkalmazott profiljának elkészítése esetén az első lépést az eszköz segítségével kell megtennie. Az alkalmazottak profiljai több eszközön elérhetőek, melyek a szerverrel kapcsolódnak. A rendszerrel kapcsolódó eszközök száma határtalan.

Az arcmaszk viseléséről és az alkalmazottak testhőmérsékletéről szóló adatokat a szerver az aktuális időhöz kapcsolja majd menti azokat. Az ellenőrzés eredményeit excel formátumban exportálhatja.

phoebus advanced_teplota
Mérési tartomány 0,00 - 4,00 ‰ Az érzékelő típusa: elektrokémiai (Fuel Cell) Pontosság: +/- 5% 1‰-ig, +/- 8% 1‰-től 1,5‰-ig, +/-10% 1,5‰ felett
Mértékegység: ‰ Mérési előzmények: van Kijelző: LCD

phoebus advanced_server

 

 

Előnyök és hátrányok

+ túlszárnyalhatatlan mérési sebesség

+ erős alumíniumszerkezet

+ jó fogású

+ kommunikáció egyéb eszközökkel (bejárat, kamera, riasztó)

- nem ismert

 

Részletes leírás

Töltés: AC 100-240V 50-60Hz DC 12V 3A Tömeg: 1243 g
Méretek: 20x22x8,8 cm  Optimális hőmérséklet : -10°C - 50°C
Tárolási hőmérséklet: -20°C - +50 °C Légzésérzékelés: 4 mp.
A mérés előkészítési ideje: 30 mp. pozitív eredmény után Az elem élettartama: N/A
Tok: nincs Nyomtatóhoz való csatlakozási lehetőség: nincs
Számítógépes csatlakozás: kimenet egyéb eszközök csatlakozásához az alkalmazottak ellenőrzése érdekében Mód: passzív (érintésmentes)
  

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: