Alcovisor Mars v2 + INGYENES kezdeti kalibrálás

57 350 Ft
Raktáron
Várható kézbesítés:
27.5.2024

Az Alcovisor Mars v2 a legújabb alkoholszondák egyike a piacon. A sikeres és közkedvelt Mars típusú szondák egyike. Széleskörű újításokon esett át az új funkciók elérése érdekében. A saját kategórájában a legpontosabb érzékelővel rendelkezik, melyet szükség esetén akár a felhasználó is könnyen kicserélhet. Bluetooth funkcióval rendelkezik, így képes okostelefonhoz kapcsolódni saját aplikáció segítségével. Ezen kívül memóriával lett ellátva. A szondához vásárolható nyomtató, amely segítségével a mérés eredményét azonnal kinyomtathatja.

⇒ Az ajánlott heti mérések száma: 50 *
⇒ Szenzor: elektrokémiai
⇒ Töltés: beépített újratölthető elem
⇒ Memória: van, 100 mérés mentése az aplikációban
⇒Egyéb: okostelefonos aplikáció

Részletes információ

Termék részletes leírása

Alapleírás

A legjobb elektrokémiai érzékelő (Fuel Cell) a saját kategórájában, amely garantálja a gyors és pontos mérést Alkoholszintmérés három tizedesjegy pontossággal | Nagy OLED kijelző | Memória-100 mérés | Bluetooth funkció | Nyomtatóval összeköthető | Cserélehtő érzékelő | Automatikusan kikapcsol | Alacsony elemtöltöttség jelzése


További jellemzők:

A Mars v2 elődje az Alcovisor Mars a piac legjobb szondái közé tartozott. Erre tekintettel a gyártó tovább fejlesztette az eszközt. Az Alcovisor Mars v2 alkoholszonda elektrokémiai szenzora méreteiben nagyobb, ami hozzájárul az alkoholszint pontos méréséhez akár kisebb mennyiségű kilélegzett levegőből. Az eszköz érzékelője hosszú életű, ám ha mégis meghibásodna, a felhasználó könnyen kicserélheti. Okostelefonnal kompatibilis. Okostelefon aplikáció segítségével elmentheti az utolsó 100 mérés eredményét. Alkoholszintmérés közben a felhasználó fényképet készíthet a tesztelt személyről, így a mérés eredményéhez akár fénykép is csatolható. Az Alcovisor Elite alkalmazás segítségével csatlakoztathatja a szondátiPhone-jához, és minden mérése azonnal kéznél van. Ennek az alkalmazásnak köszönhetően lehetőség van a mérési tesztek rekordjainak Excel fájlba vagy PDF formátumba történő exportálására is. Azt is meghatározhatja, hogy a GPS-pozíció látható legyen-e a fényképen. Az alkalmazásban a mezőket további információkkal töltheti ki.


 

Mars v2
Mérési tartomány: 0,00 - 4,50 ‰ Az érzékelő típusa: elektrokémiai (Fuel Cell) Pontosság: +/- 5% 1‰-ig, +/- 10% 1‰ fölött
Mértékegység: ‰ Mérési előzmények: 100 mérés (telefonos aplikáció segítségével) Kijelző: OLED
 

Előnyök és hátrányok:

+ saját kategóriája legjobb érzékelője

+ Bluetooth, okostelefon-aplikáció

+ az utolsó 100 mérés eredményének megjegyzése

+ nyomtatóhoz kapcsolható

ismeretlen

 

Részletes leírás:

Töltés: beépített újratölthető alkáli elem Tömeg: 96 g
Méretek: 105x55x17 mm Optimális hőmérséklet: 0 - 40 °C
Tárolási hőmérséklet: -30 - +70 °C Légzésérzékelés: 3 mp.
A mérés előkészítési ideje: 3 mp. Az elem élettartama: kb. 1500 mérés
Tok: textil Nyomtatóhoz való csatlakozási lehetőség: van
Számítógépes csatlakozás: nincs Mód: aktív (a szájrész használatakor)

 

* Tájékoztató jellegű adat. A maximális ajánlott mérések száma az eszköz átlagteljesítményét jelenti hosszútávú terhelés esetén a szenzor paramétereit figyelembe véve.

 

A csomagolás tartalma:

tester Alkoholszonda Alcovisor Mars v2
obal Védőtok
naustok 5 darab szájrész
kablik USB csatlakozó
navod Használati utasítás
 
 
 

alkohol-tester-Mars v2

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: