Alcovisor Mars v2 Full Kit + INGYENES kezdeti kalibrálás

185 000 Ft
Raktáron
Várható kézbesítés:
28.5.2024

Az Alcovisor Mars V2 Full Kit egy alkoholszonda-készlet, mely tartalmaz egy Mars V2 típusú szondát, szájrészt, elemeket, ezen kívül egy speciális nyomtatót csatlakozó kábellel és papírral valamint adapterrel. Az egyszerű hordozhatóságról egy műanyag táska gondoskodik. A Mars V2 típusú alkoholszonda az egyik legmodernebb szonda a piacon, a Mars gyártó közkedvelt eszköze. A saját kategóriájának legpontosabb érzékelőjével rendelkezik, mely szükség esetén könnyen cserélhető. Támogatja a bluetooth funkciót és számítógéphez valamint aplikáció segítségével okostelefonhoz kapcsolható. Mindezek mellett memóriafunkcióval is rendelkezik.

⇒ Az ajánlott heti mérések száma: 50 *
⇒ Szenzor: elektrokémiai
⇒ Töltés: beépített tölthető elem
⇒ Memória: 100 mérés
⇒ Egyéb: telefonos aplikáció
  a csomag speciális nyomtatót is tartalmaz

Részletes információ

Termék részletes leírása

Alapleírás

A saját kategóriája legjobb elektrokémiai érzékelője (Fuel Cell)- pontos és gyors mérést biztosít | Alkoholszintmérés három tizedesjegy pontossággal | Nagy OLED kijelző | Memória-100 mérésig | Bluetooth funkció | A csomag nyomtatót is tartalmaz | Cserélehtő érzékelő | Automatikusan kikapcsol | Alacsony elemtöltöttség jelzése


További jellemzők

Az Alcovisor Mars V2 elődje az egyik legjobb alkoholszonda volt a piacon. Ennek köszönhetően a gyártó továbbfejlesztette az eszközt. Az Alcovisor Mars V2 szenzora nagyobb és pontosabb, mely lehetővé teszi az alkoholszint pontos mérését akár kis mennyiségű kilélegzett levegőből. A szonda érzékelője hosszú életű, ám ha mégis meghibásodna, a felhasználó könnyen kicserélheti. A Full Kit megvásárlása esetén az alkoholszondán kívül a felhasználó gazdagabb lesz egy műanyag kofferrel, mely az eszköz tárolására szolgál. A csomag részét képezik még az elemek, a szájrész, az adaptér valamint a speciális nyomtató csatlakozókábellel és a nyomtatóval kompatibilis papírral, így a mérés eredménye azonnal nyomtatható. Az Alcovisor Elite alkalmazás segítségével csatlakoztathatja a szondátiPhone-jához, és minden mérése azonnal kéznél van. Ennek az alkalmazásnak köszönhetően lehetőség van a mérési tesztek rekordjainak Excel fájlba vagy PDF formátumba történő exportálására is. Azt is meghatározhatja, hogy a GPS-pozíció látható legyen-e a fényképen. Az alkalmazásban a mezőket további információkkal töltheti ki.

 

Mars V2 Full kit
 
 
 
Mérési tartomány: 0,00 - 4,50 ‰ Az érzékelő típusa: elektrokémiai (Fuel Cell) Pontosság: +/- 5% 1‰-ig, +/- 10% 1‰ fölött
Mértékegység: ‰ Mérési előzmények: 100 mérés (telefonos aplikáció segítségével) Kijelző: OLED
 

Mars v2 příslušenství

Előnyök és hátrányok

+ a legjobb érzékelő a saját kategóriájában

+ Bluetooth, mobiltelefonos aplikáció

+ az utolsó 100 mérés eredményének megjegyzése

+ a csomag eredeti nyomtatót tartalmaz

nem ismert

Részletes leírás

Töltés: beépített újratölthető elem Tömeg: 96 g
Méretek: 105x55x17 mm Optimális hőmérséklet: 0-40 °C
Tárolási hőmérséklet: -30°C - +70 °C Légzésérzékelés: 3 mp.
A mérés előkészítési ideje: 3 mp. Az elem élettartama: kb. 1500 mérés
Tok: van, textil Nyomtatóhoz való csatlakozási lehetőség: van
Számítógépes csatlakozás: nincs Mód: aktív (szájrész használatakor)
  

A csomagolás tartalma

tester Alkoholszonda Alcovisor Mars V2
kufrik Műanyag aktatáska
obal Textil védőtok
naustok 5 darab szájrész
tlaciaren Nyomtató
nabijacka Csatlakozókábel a nyomtatóhoz
papier 1 csomag termopapír
kablik USB kábel
navod Használati utasítás

 

* Tájékoztató jellegű adat. A maximális ajánlott mérések száma az eszköz átlagteljesítményét jelenti hosszútávú terhelés esetén a szenzor paramétereit figyelembe véve.

alkohol tester Mars v2

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: