Ittas állapot 0,6‰ – 0,8‰

66 420 Ft
Raktáron
Várható kézbesítés:
16.4.2024

Ez a szemüveg képes ittas állapotot szimulálni csökkentett látásviszonyok mellett, alkonyatkor vagy hajnalban, mely így segédeszközként szolgál vezetési képességek tesztelésére az említett körülmények között.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A szemüveg képes szimulálni :

  • csökkentett éberséget
  • meghosszabbodott reakcióidőt
  • zavartságot
  • mélység és távolság változott felfogását

A szemüveg szimulálja a perifériás látás romlását és a vele kapcsolatos rossz ítélőképességet, döntéshozatalt. A kettős látás szimulálása előidézi a gyenge izomkoordinációt. Ezek a hatások sok embernél jelentkeznek, akár egy pohár szeszes ital elfogyasztása után is, vagy kábítószer használatakor.

 

KIPRÓBÁLTUK AZ ÖN SZÁMÁRA

Ez a szemüveg 0,6‰ – 0,8‰-es véralkoholszintet szimulál csökkentett fényviszonyok mellett. A szemüveg homály benyomását kelti, de a látási viszonyok még mindig jók. Enyhén torzítja a mélységet és a távolságot, de lehetséges az átlagos feladatokat végrehajtani. A körülöttünk lévő dolgok, tárgyak vizuálisan kisebbnek tűnnek, mint amilyenek valójában. A szemüveggel nem lehetséges kisméretű szövegeket olvasni telefonon, magazinban, cikkeket interneten, mivel a szavak elmosódnak. A nagyobb betűk olvashatók. A szemüveg enyhe szédülést idéz elő. A legjobb hatás beltérben, mesterséges megvilágítás nélkül érhető el.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: