Dräger Alcotest 7000

444 000 Ft
Raktáron
Várható kézbesítés:
27.5.2024

​A Dräger Alcotest® 7000 meghatározó készülék lesz az alkoholtesztelő eszközök körében. Előnyei közé tartozik a széles hőmérsékleti és mérési tartomány, az alacsony karbantartási igények és a különböző hálózati lehetőségek. Emellett az eszköz csutorán és tölcséren keresztül is végezhet alkoholtesztelést. A megbízható alkoholteszt elvégzése még soha nem volt ilyen gyors, egyszerű és hatékony.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Évente csupán egy kalibrálás

​Az alkoholtesztelő eszközöket jellemzően félévente kalibrálni kell. Kivételes mérési stabilitásának köszönhetően a Dräger Alcotest® 7000 készüléket csak évente kell kalibrálni. Ennek eredményeként csak évente egyszer kell összegyűjtenie, elküldenie és újra kiadnia alkoholtesztelő eszközeit. Ez időt, és mindenek előtt pénzt takarít meg.

Két mérési módszer egy eszközben

​A csutorával végzett, klasszikus tesztelés mellett az Alcotest 7000 segítségével tölcsérrel is elvégezheti a tesztelést. Ez lehetővé teszi azt, hogy nagy számú alkoholtesztet végezzen el nagyon rövid idő alatt: időtakarékos, költséghatékony és higiénikus. A tölcséralapú teszt először jelzi, hogy van-e jelen alkohol az alany lélegzetében, vagy sem. Ha van, csak nyomjon meg egy gombot, és váltson a csutoraalapú tesztelési módszerre. A következő teszt ezután megmutatja az alkohol tényleges szintjét az alany által kilélegzett levegőben.
 

Széles hőmérsékleti tartomány

​Az Alcotest 7000 segítségével megbízható méréseket végezhet még szélsőséges hőmérséklet esetén is. Az alkoholtesztelő szabadalmaztatott fűtőrendszere és kiváló minőségű anyagai megbízható eredményeket biztosítanak a -10 °C és +55 °C közötti hőmérsékleti tartományban.

Hálózati megoldások

​A beépített Bluetooth® Low Energy alacsony energiájú technológia energiatakarékos, digitális csatlakoztathatóságot biztosít eszköze és az adatok számára. Ennek számos előnye van: például az alkohol-ellenőrző készülék és a Dräger BT hordozható nyomtató közti vezeték nélküli kapcsolat lehetővé teszi a teszteredmények kinyomtatását akár 15 méterről is.

Emellett a "Dräger add" szoftvermegoldásunk egy sor folyamatot támogat, például a pontos helymeghatározást, illetve a személyes adatok és a teszteredmények helyszínen történő digitalizálását.

A Dräger Service Connect szoftvere lehetővé teszi a mért adatok letöltését és sok minden mást. USB-C kábellel közvetlenül tudja csatlakoztatni az Alcotest 7000 készüléket számítógéphez is, hogy ki tudja olvasni a teszteredményeket.

Magas alkoholérzékelési határértékek

​Az Alcotest 7000 továbbfejlesztett kapacitású teljesítménye magában foglalja a mérési tartományt is. A maximális véralkoholszint-határérték, amely ezen az alkohol-ellenőrző eszközön beállítható, 6‰. Ha túllépik a mérési tartománynak ezt a határértékét, a kijelző tájékoztatja Önt erről.

Az Alcotest Hygiene Plus

A higiénia mindennapi életünk egyre fontosabb része. A Dräger Alcotest légalkohol-ellenőrző eszköz

a következő tulajdonságoknak köszönhetően nem invazív mérési technológiát alkalmaz a felhasználó és
a tesztalany szempontjából is nagyfokú higiénia mellett:

 • A tesztelés során a kilélegzett levegő nem az eszközön keresztül, hanem az eszköz mellett halad el
 • A tesztelés során 90° van a felhasználó és a tesztalany között
 • Az eldobható csutorák és csatlakoztatható tölcsérek egyenként vannak csomagolva
 • A Slide ’n’ Click csutorák előnyei:
  • biztonságos, higiénikus távolság a felhasználó és a tesztalany között
  • a távtartó megakadályozza a közvetlen érintkezést az ajkak és az eszköz között
  • a csutora könnyen eltávolítható
  • a visszacsapó szeleppel rendelkező csutora estén megakadályozza a levegő belégzését
 • A cserélhető tölcsér alkatrész előnyei:
  • nincs fizikai érintkezés a tesztalannyal
  • megakadályozza a tesztalany saját kilélegzett levegőjének visszaáramlását, ami megakadályozza a korábbi tesztalanyoktól származó esetleges kórokozók belégzését

 

Műszaki adatok

Mérési tartománylegfeljebb 3 mg/l-ig
Üzemi hőmérséklet: -10°C - 55°C
Kijelző: QVGA TFT színes kijelző
Csatlakozónyílás: USB-C
Az akkumulátor típusa: Beépített lítiumakkumulátor vagy 3xAA-LR6 / 3x NiMH
Tesztek száma teljesen feltöltött akkumulátorral: 5000 légzési teszt (lítiumos változat) vagy 1500 légzési teszt (lúgos változat)
Védelmi osztály: IP54
Kalibráció gyakorisága:12 hónap
Indulási idő: 3 másodperc
Elemzési idő a tesztmintavétel után: 3–25 másodperc
Visszaállási idő a következő teszthez: 20–120 másodperc

A csomagolás tartalma

tester Dräger Alcotest 7000 alkoholszonda
naustok 3 darab szájrész
kablik USB kábel
snurka na ruku Csuklópánt
navod Használati utasítás

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: