Dräger Pac® 8500 CO H2 - CP

352 000 Ft
Kérésre

Az egygázos készülék kettős érzékelő felhasználásával kétgázossá alakítható. A kettős érzékelők mégis alacsony koncentrációjú érzékelést tesztelnek, és ehhez szükségesek a gyakorlati készülékek. Két gáz egyidejű mérése az állásidőt csökkenti. Egyetlen érzékelő felhasználása parhuzamosan vége az egy oxigén térfogatszázalékának, valamint egy szénmonoxid ppm-értékének mérése.

Részletes információ

Termék részletes leírása

 

Felhasználóbarát kijelző minden fontos információval

A nagy kijelző nem szöveges formában, egyértelműen jelzi a megfelelő gázkoncentrációt. Más fontos információk is megjelennek rajta, például a koncentrációegység és az akkumulátor kapacitása. Az erős háttérvilágításnak köszönhetően az értékek sötétben is jól láthatók.

 

360°-os riasztásjelzés különféle funkciókkal

Ha a Dräger Pac 8500 veszélyes gázkoncentrációt észlel, erre hangjelzéssel, vizuálisan és rezgéssel is figyelmezteti a felhasználót. A készüléken két darab fényes, villogó LED található (alul és felül), így a riasztás minden oldalról könnyen észlelhető. A hangjelzés hangereje eléri a 90 dB-t. A kijelzőn az adott pillanatban mért csúcskoncentráció látható. A korábban rögzített riasztások később is előhívhatók, még akkor is, ha a nyugtázásuk már megtörtént.

 

Gazdaságos üzemeltetés

​A Dräger Pac 8500 minden verziója rendkívül tartós Dräger Sensor® érzékelőkkel és nagy kapacitású akkumulátorral rendelkezik.

A Pac 8500 vízzel, porral és más idegen testekkel szemben különleges membránszűrővel védett. Ha a szűrő erősen szennyezetté válik, gyorsan és egyszerűen cserélhető. A készülék ezután készen áll a további használatra.

 

Méretek: 64 x 84 x 20mm

Súlya: 106g

Az akkumulátor élettatama: legalább 12 hónap

Üzemi hőmérséklet: -30°C - +55°C

Üzemi légnyomás: 700hPa - 1300 hPa

Mérési tartomány O2: 0-25 Vol.-%

A1 riasztási érték O2: 19,5 Vol.-%

A2 riasztási érték O2: 23,5 Vol.-%

Mérési tartomány CO: 0-2000 ppm

A1 riasztási érték CO: 35 ppm

A2 riasztási érték CO: 50 ppm

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: