Dräger Pac® 8000 CO2

376 000 Ft
Kérésre

A nagy strapabírású Dräger Pac® 8000-rel felkészülhet a legnehezebb körülményekre is: ez a tartósan használható, személyi egygázos érzékelő megbízható és pontos eszköz.

Részletes információ

Termék részletes leírása

 

Felhasználóbarát kijelző minden fontos információval

A nagy kijelző nem szöveges formában, egyértelműen jelzi a megfelelő gázkoncentrációt. Más fontos információk is megjelennek rajta, például a koncentrációegység és az akkumulátor kapacitása. Az erős háttérvilágításnak köszönhetően az értékek sötétben is jól láthatók.

 

Nagy teljesítmény, maximális biztonság

Számíthat a Dräger Pac 8000-re: megbízható, pontos méréseket nyújt bármikor, akár szélsőséges körülmények között is. Nagy kapacitású érzékelőink t90-es válaszidővel biztosítják a rövid reakcióidőt. A standard riasztások mellett további TLV®* és STEL* riasztási küszöbértékeket is meghatározhat.

* TLV® = határértékek, STEL = rövid idejű expozíciós határérték

 

360°-os riasztásjelzés különféle funkciókkal

Ha a Dräger Pac 8000 veszélyes gázkoncentrációt észlel, erre hangjelzéssel, vizuálisan és rezgéssel is figyelmezteti a felhasználót. A készüléken két darab fényes, villogó LED található (alul és felül), így a riasztás minden oldalról könnyen észlelhető. A hangjelzés hangereje eléri a 90 dB-t. A kijelzőn az adott pillanatban mért csúcskoncentráció látható. A korábban rögzített riasztások később is előhívhatók, még akkor is, ha a nyugtázásuk már megtörtént.

 

Adat- és eseménynapló elemzésekhez és jelentésekhez

A Dräger Pac 8000 a koncentrációkat és az eseményeket a dátummal és az idővel együtt naplózza. Az adatok egy interfészen keresztül számítógépre is letölthetők további feldolgozás céljából.

 

Gazdaságos üzemeltetés

​A Dräger Pac 8000 minden verziója rendkívül tartós Dräger Sensor® érzékelőkkel és nagy kapacitású akkumulátorral rendelkezik.

A Pac 8000 vízzel, porral és más idegen testekkel szemben különleges membránszűrővel védett. Ha a szűrő erősen szennyezetté válik, gyorsan és egyszerűen cserélhető. A készülék ezután készen áll a további használatra.

 

Az egyértelmű felhasználói utasításoknak köszönhetően könnyen használható

A D-Light jelzőfény tájékoztatja a felhasználót arról, hogy a készülék tesztelve volt, illetve használatra kész-e. A készülékház kialakításakor is elsődleges volt a biztonság: a Dräger Pac 8000 mindegyik érzékelőtípusához egyértelmű, jól látható színkódolás társul, minimálisra csökkentve a hibázás valószínűségét.

Méretek: 64 x 84 x 20mm

Súlya: 106g

Az akkumulátor élettatama: legalább 2 év

Üzemi hőmérséklet: -30°C - +55°C

Üzemi légnyomás: 700hPa - 1300 hPa

Mérési tartomány: 0-20 ppm

A1 riasztási érték: 0,1 ppm

A2 riasztási érték: 0,2 ppm

 
 
 
 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: