Dräger Pac® 6500 O2

198 400 Ft
Kérésre
  • ​A robusztus Dräger Pac® 6500 az Ön megbízható társa a nagy igénybevételt jelentő körülmények között. A személyi egygázos érzékelő gyorsan és pontosan képes megmérni az O2 szintet. A biztonságról a gyors válaszidő és a nagy kapacitású akkumulátor gondoskodik.

Részletes információ

Termék részletes leírása

360°-os riasztásjelzés különféle funkciókkal

Ha a Dräger Pac 6500 veszélyes gázkoncentrációt észlel, erre hangjelzéssel, vizuálisan és rezgéssel is figyelmezteti a felhasználót. A készüléken két darab fényes, villogó LED található (alul és felül), így a riasztás minden oldalról könnyen észlelhető. A hangjelzés hangereje eléri a 90 dB-t. A kijelzőn az adott pillanatban mért csúcskoncentráció látható. A korábban rögzített riasztások később is előhívhatók, még akkor is, ha a nyugtázásuk már megtörtént.

 

Adat- és eseménynapló elemzésekhez és jelentésekhez

A Dräger Pac 6500 a koncentrációkat és az eseményeket a dátummal és az idővel együtt naplózza. Az adatok egy interfészen keresztül számítógépre is feltölthetők további feldolgozás céljából.

 

Az egyértelmű felhasználói utasításoknak köszönhetően könnyen használható

​A D-Light jelzőfény tájékoztatja a felhasználót arról, hogy a készülék tesztelve volt, illetve használatra kész-e. A készülékház kialakításakor is elsődleges volt a biztonság: a Dräger Pac 6500 mindegyik érzékelőtípusához egyértelmű, jól látható színkódolás társul, minimálisra csökkentve a hibázás valószínűségét.

 

Robusztus kialakítás: még a legzordabb körülmények között is kiváló teljesítmény

A Pac 6500 a szélsőséges körülményeket is jól állja. A készülék érzékelőtől függően -40 és 55 °C közötti hőmérsékletet és 700–1300 mbar légnyomást tolerál.

Membránszűrő védi az érzékelőt az idegen anyagoktól, így például a portól és a folyadéktól. Az ütés- és vegyszerálló készülékház megfelel az IP68 szabványban meghatározott besorolási követelményeknek.

 

Felhasználóbarát kijelző minden fontos információval

A nagy kijelző szöveges formátum nélkül, egyértelműen jelzi a megfelelő gázkoncentrációt. Más fontos információk is megjelennek, például az akkumulátor kapacitása. Az erős háttérvilágításnak köszönhetően az értékek sötétben is jól láthatók.

Méretek: 64 x 84 x 20mm

Súlya: 106g

Az akkumulátor élettatama: legalább 12 hónap

Üzemi hőmérséklet: -40°C - +55°C

Üzemi légnyomás: 700hPa - 1300 hPa

Mérési tartomány: 0-25 Vol.-%

A1 riasztási érték: 19,5 Vol.-%

A2 riasztási érték: 23,5 Vol.-%

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: