KET (Ketamin) - 10db

12 000 Ft
Raktáron
Várható kézbesítés:
16.4.2024

KET (Ketamin) kimutatására szolgáló drogteszt. Egylépéses teszt ketamin kimutatására az emberi vizeletből. 10 db.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Leírás:
A ketamin kis adagban pszichostimuláns, nagyobb adagokban fájdalomcsillapító hatással is rendelkező érzéstelenítő, valamint hallucinogén hatású szer. Megemeli a pulzust és a vérnyomást, émelygést, zsibbadtságot, depressziót, emlékezetkiesést és végzetes légzési problémákat okoz. A felhasználó álomszerű állapotba kerül tőle, minden homályos, lelassult és ködös lesz.
Jellemzők továbbá a komoly hallucinációk (látástorzulás, az időérzék, az értelem és az identitás elvesztése), a delírium, a kontrollálatlan motorfunkciók, az amnézia. Alkohollal keverve hányás, hasmenés jelentkezik, magasabb dózisban ún. K-lyuknak nevezett hatást okoz, ami egy testen kívüli, halálközeli élmény.
 
Hazánkban kábítószernek minősül, vagyis a törvény bünteti mind a fogyasztását, birtoklását és előállítását. Gyógyszercégek állítják elő,  jellemzői: fehér por kis zacskókban, gyógyszeres ampullák. A port beszippantják, az ampullát belélegzik vagy intravénásan beadják injekcióval érbe vagy izomba. Időnként előfordul illegális változatban préselve, fehér tabletta vagy zselatinkapszula formájában. Előfordul, hogy hamis Ecstasyként is árusítják.
A csomag tartalma:
A tesztet tartalmazó csomag
Cseppentő pipetta vizeletminta-vételre
Magyar nyelvű használati utasítás
 
Érzékeny gyorsteszt szűrővizsgálat céljából, mely megállapítja az emberi vizeletből a kematin jelenlétét már 1000 ng/ml-es értékhatártól.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: