Ittas állapot 1,5‰ – 2,5‰

 
 
Ajánlatunk > Szimulációs szemüvegek > Ittas állapot 1,5‰ – 2,5‰
 

Ittas állapot 1,5‰ – 2,5‰

Ez a szemüveg képes ittas állapotot szimulálni csökkentett látásviszonyok mellett alkonyatkor, vagy hajnalban, mely így ideális eszközként szolgál a vezetési képességek tesztelésére az említett körülmények között.
Hozzáférhetőség
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Lifeloc
Cikksz.:190
Ár: 46.500 Ft
Ár: 46.500 Ft

Termékleírás

A szemüveg képes szimulálni:

  • csökkentett éberséget
  • meghosszabbodott reakcióidőt
  • zavartságot
  • mélység és távolság változott felfogását

A szemüveg szimulálja a perifériás látás romlását, és az ezzel összefüggő rossz ítélőképességet és döntéshozatalt. A kettős látás szimulálása előidézi a gyenge izomkoordinációt. Ezek a hatások sok embernél jelentkeznek, akár egy pohár szeszes ital elfogyasztása után, vagy kábítószer használatakor. 

 

KIPRÓBÁLTUK AZ ÖN SZÁMÁRA

Ez a szemüveg 1,5‰ - 2,5‰-ű véralkoholszintet képes szimulálni gyengén megvilágított környezetben. A szemüveg homály benyomását keltheti, mely erősebb annál a szemüvegnél, amelyik 0,6‰ - 0,8‰-et szimulál rosszabb fényviszonyok mellett, de a láthatóság a csökkent fényviszonyok mellet még mindig elegendő. A mélység és a hossz jelentősen torzul. A láthatóság lefelé korlátozott. A látás homályos és gyakran kettős. A térben való tájékozódás nehézséget okoz. Enyhe szédülést idéz elő a szemüveg. A legjobb hatás akkor érhető el, ha beltérben használjuk, mesterséges megvilágítás nélkül.