Az alkoholszondák kiszállítás előtti kalibrálása

 
 
Kezdőlap > Kiszállítas előtti kalibrálás > Az alkoholszondák kiszállítás előtti kalibrálása
 

Az alkoholszondák kiszállítás előtti kalibrálása

Az alkoholszondák olyan elektronikus készülékek, amelyek szenzoros technológia segítségével működnek. Akár a régebbi típusú félvezető, vagy az újabb és megbízhatóbb elektrokémiai szenzor használatakor mindkét típus hatékony működéséhez kalibrálás szükséges. A kalibrálás egy olyan eljárás, amelynek során bizonyos időközönként (tipikusan hathavonta) a szenzort újra beállítják úgy, hogy a berendezés pontosan érzékelje a mért alkoholszintet. Ennek az az oka, hogy a szenzor idővel veszít a mérési pontosságából, még akkor is, ha közben nincs használatban. 

Minden berendezés az eladást és a szállítást megelőzően bizonyos ideig raktárkészleten van, melynek során természetesen a szenzor veszít a pontosságából. Éppen ezért fontosnak tartjuk, hogy a tőlünk vásárolt termékeket még a szállítást megelőzően ellenőrizzük és ingyen kalibráljuk, és csak utána küldjük ki vásárlóinknak. Ennek köszönhetően Ön biztos lehet abban, hogy a tőlünk rendelt alkoholszonda megbízhatóan működik és a kézhezvétel után azonnal használható.

Amennyiben már rendelkezik alkoholszondával és érdeklődik a rendszeres kalibrálási lehetőség megrendelése iránt, kérjük, kattintson ide!